Ruben (14 maanden) kwakkelt al een tijdlang. Hij is een week ziek en dan gaat het anderhalf tot twee weken iets beter. In korte tijd komen we drie keer met hem bij de huisarts. De huisarts wimpelt het weg met een: ‘dat hoort erbij, kinderen op die leeftijd zijn vaak ziek.’

In april, na een half jaar kwakkelen, is hij echt ontzettend ziek. Hij eet en drinkt nauwelijks door ontstekingen (onder andere) in zijn mond. Weer houdt de huisarts de boot af. Wij als ouders vinden het nu wel echt tijd voor actie. Zo komen we bij Ester terecht. Ze heeft op korte termijn plek voor ons.

Als we er zijn meet ze Ruben rustig door en behandelt hem. Al na de eerste behandeling knapt hij op. Wat een verschil! Na de eerste behandeling behandelt Ester nog een paar keer en het blijft goed met hem gaan. Hij eet, hij zingt, hij kletst ons de oren van het hoofd en haalt boevenstreken uit. Aan alles merken en zien we dat hij zich (eindelijk weer) goed voelt.

Ruben 14 maanden

Ik had al een aantal jaar een onregelmatige cyclus en zat niet helemaal lekker in mijn vel. Toen we in het begin van 2016 een zwangerschaps wens hadden, werd mijn onregelmatige cyclus (die soms zelfs bestond uit een aantal maanden ipv weken) een groter probleem. Bovendien wilden mijn man en ik graag meer energie en ons gezonder en fijner voelen.

Op aanraden van mijn schoonzus hebben we contact opgenomen met Ester en hebben we de vragenlijst ingevuld over de neuroprofielbepaling. Na verder mailcontact en een Skype consult heeft Ester ons duidelijk, professioneel, maar ook persoonlijk geadviseerd. Naast het innemen van verschillende supplementen, was haar advies ook om nog even te wachten met een eventuele zwangerschap. Dit zodat ons lijf weer in balans zou komen en we ons kind het beste mee konden geven. Het was bevordelijk voor het succesvol zwanger raken en voor een fijne, gezonde zwangerschap. Want hoe je gezonder je bent vóór de zwangerschap, hoe gezonder je bent tijdens de zwangerschap. En dus ook je kindje. Het heeft ons echt goed geholpen, en duidelijk verschil uitgemaakt. Mijn cyclus werd korter en regelmatiger, we kregen meer energie en raakten weer meer in balans. Ook toen we na een tijd zwanger raakten, zijn wij overtuigd van de werking van de supplementen en waren erg blij met het aangepaste advies wat Ester ons gaf. Zo ben ik nauwelijks misselijk geweest en heb ik vrij weinig klachten gehad. Ook tijdens de borstvoedingsperiode heeft het naar ons idee mij en ons zoontje goed ondersteunt. Inmiddels zijn we in verwachting van ons tweede kindje. Uiteraard weer met de ondersteuning van supplementen, volgens advies van Ester 🙂 Dank je wel!

Rianne, 30 jaar